längtar!

hejsan sitter i skolan nu och ska ha arbetamiljö med vår lärare K... tråkigaste timmen ever!
och efter det ska vi vara i aulan för att lyssna på några poliser!
kan ju va avslappnande!?
iaf rubliken säger att jag längtar och det gör jag verkligen!
först för att jag får två paket den här veckan! med bla skor! :D ååååå
och sen ett från hm med nya midjeskärp!
och en ring som är super fin!
och sen i helgen så ska jah äntligen få dricka min efterlängtande skumpa! jaja har inte tid att skriva nu så vi ses senare kanske! :)

^^






måndag morgon

hejsan, alla är nog alltid lika seg på måndagar? jag är då de iaf och när jag vaknar på morgonen på en måndag så ser jag verkligen inte framemot dennkommande veckan! men det hinner ändras under dagen som tur är...
har tränat en timme varje dag nu i helgen... är grymt trött!
imorse såg jag inte framemot att varken åka till skolan eller att träna efter den! kändes som om jag skulle vara trött hela dagen men det hann ändras nu påväg till skolan är jätte pigg nu och snart ska jag ha matte! känns som om jag kommer rocka lektionen! men finns ju en baktanke! så fort jag öppnar boken så ger jah väl upp! haha
jaja ni får ha en underbar dag för nu ska jah ha lektion!
puss!

coca cola lektion ☆

sitter och väntar på att jag sla börja igen, den imnebär att jag ska börja med hammaren! alltså svarva! äntligen va så grymt less på det där skruvstycket så det fanns inte! och det är betydligt roligare att svarva än att fräsa stål!
jaja jag ska väl ta och dricka upp min cola och sen hämta ritningen och skära upp lite stål-bitar!



industri/tekniska

halloj! sitter i skolan just nu (har rast) iaf så står jag och gör klar mitt mini-skruvstycke... går väl ganska bra tycker jag! är verkligen på sluttampen nu! så då kanske jag hinner svarva lite extra idag också (ska börja på en hamare!)
på lunchen ska jah ner på bollnäs stad och lämna in ett par skor jag köpte för ungefär 3månader sen..
dom har seriöst talat gått sönder överallt i detaljerna... sjukt fula är dom nu iaf! det är ju liksom detaljen som gör hela skon!
jaja igår när jag var inne i söderhamn och kolla så gick jag in på nån skobutik jag inte kan stava till men dom sammarbetar med "DIN SKO" och jag hittade ett par skita snygga converes! måste bara ha dom! och sen ett par klackskor som jag nämnde tidigare tror jag? iaf ni ska få en bild på klackskorna iaf!
ha en fortsatt trevlig dag!



seg dag med lite shopping på kanten.

hejsan, har faktiskt inte gjort så mycket idag... har väl inte riktigt
mått hundra idag heller.... inte för att jag har mått speciellt bra den här veckan.... men den här veckan är inte slut än heller....
Iaf, vi åkte in till stan och köpte ett par skor som mamma hade fixat så att dom hade lagt undan dom åt mig. Så köpte dom på rea då... Kostade bara 250kr. Så jag ska ta med mig mina gamla skor till bollnäs imorgon och reklamera dom (dom är så himla trasiga så det finns inte! Och jag har bara haft dom i några månader!)
jaja såg ett par skitsnygga skor där inne också som jag bara måste ha till våren!
kanske kan köpa dom den här månaden också! hoppas hoppas hoppas!

söndag och sååå tråkigt.

Halloj!
Är på ett kanon humör faktiskt.. vet inte riktigt varför?
Vill helst bara ställa mig och hoppa runt i rummet! Men självklart så gör jag inte de ;)
(folk kanske sover!) Man måste ju tänka på dom å!
Sitter och snackar med ett par polare just nu iaf över FB :)
Annars händer väl inte så mycket!
Orkar inte skriva heller...
Men kan ju berätta för er hur min helg såg ut!
I fredags så var jag först och främst i skolan, vi hade verksta hela dagen men vart ju bjuden på tårta efter att vi städat undan!
Sen var det bara att gå hem, duscha och typ invänta att klockan vart så pass att man var tvungen att sminka sig å så för en tripp till söderhamn för att träffa W.
Och på lördan så tog jag bussen till min kära mami. Så åkte hem idag... Skola imorgon, och ska väl ta reda på hur man ska göra med en av alla uppgifter jag har här hemma. (fattar inte ett piss av den? så dåligt informerad!)
Sen blir det att packa ner lite grejer så jag vet vart jag har allt som jag behöver när jag ska flytta hem till mami igen!
jaja inge roligt att skriva om ingenting... så det får räcka nu! :)
haii!
Bild från i somras...

från mobilen

hejsan, sitter hemma och dricker lite vitamin vatten såhär efter ett badminton-pass!
har inte så mycket mer att säga för tillfället men kanske laddar upp lite bilder senare!
funderar på om jah ska köra ett zumba-pass snart också? måste bara få hem filerna till datan först! men vi syns väl senare antar jag :)

Allå!

Tjenare tjenare, sitter och laddar ner Zumba för tillfället, ska börja träna så jag får den kroppen jag vill ha! Och så jag inte behöver testa alla jävla kläder i affärerna för att kolla om de passar... Så jävla drygt!
Jaja, har vart i skolan idag och fick hem en massa uppgifter! Ja eller jag tog hem dom själv... Dags att sätta fart innan allt är slut!
Har ju bara en kurs i Svenska, engelska och matte... Men funderar på om jag ska läsa engelska 2 och svenska 2 till hösten också... kan vara bra?
får se om jag får tid med det iaf... blir mycket verkstad nästa termin! och mycke ritningsläsning.... trööök jag som älskar att vara på engelskan och svenskan liksom! Går så himla bra på dom lektionerna så det finns inte... aja jag ska ut och röka nu och sen invänta att nedladdningarna blir klar sen blir kvällen! nnnaaaattt
 
 
saknar sommaren så fruktansvärt mycket!

RSS 2.0