Ungefär...

Det är ungefär 3 veckor sen jag skrev nu och det där med nytt bloggtänkande blev det ju inget av eftersom jag inte har haft någon lust och ork :(
Mitt schema är fullbackat dom närmaste veckorna... I helgen ska jag till bollnäs en sväng och nästa helg åker jag till stockholm över helgen, och helgen efter det är det fest inne i stan eftersom alla går på sommarlov! Ska bli skönt! Dock så jobbar ju jag första perioden! lite surt men det blir pengar och det är ju bra!
Nog om det! 
Jag har tillbringat några timmar inne i stan idag sådär på förmiddan, lunchat med Reza och träffat magnus en sväng, tagit en promenad från staffanskolan till skytten och sen ner på stan igen. Tog bussen hem vid 13.30 och nu är jag hemma och dricker te.
Jag undrar vad jag ska göra senare idag och vad jag ska göra imorgon!? har inga viktiga lektioner imorgon heller eftersom jag bara konsentrerar mig på matten och NOn just nu, har ju liksom betyg i allt annat.
aja. orkar inte skriva...
har iaf fått hem några skor nu dom andra ligger på posten och skriker efter mig! Men får hämta ut dom när ja får mer pengar bara det blir snart! :D
hööörs haii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0