kids

Sitter barnvakt åt Emma just nu :)
Vi kollar på balibompa och bara tar det lugnt efter att vi ätit bra båda två...
Inte alla dagar Emma äter bra, ibland är det strejk och ibland äter hon mer än vad hon behöver! Men då slipper man iaf vara orolig att hon går och är hungrig.. Så det är faktiskt en stor lättnad! Nästan så man vill ha en egen när det går så bra som det gör idag!
Men är ju lite för ung än :) Så jag väntar nog några år till!


Låg och funderade på en sak igår innan jag somnade... varför leker alla barn i badkaret? Är det nånting med vattnet som gör det roligt? Jag vet att jag var likadan! lekte alltid med mina barbies i badkaret när ja badade! Men varför gör vi så?
Lekte killarna man dejtar i badkaret med deras leksaksbilar också?


Och sen lika det här med den bra fantasin... Typ som när jag var liten så brukade jag och lillsyrran alltid leka med dockor, och så bygde vi bilar av stolarna... Hur kommer det sig att barn har sån himla bra fantasi.... Och sen genom åren kan det bara försvinna?
Det är konstigt det där... Kommer nog aldrig förstå vart min fantasi kom ifrån... har ju inte sån bra just nu? vad jag tror iaf!
det skulle vara hövligt om nån kunde kommentera och förklara det där för mig... För jag förstår inte varför riktigt.? haha

Ha iaf en bra fortsatt dag!
Här har ni en bild på lillstumpan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0