vårkänslorna är tillbax!

hejsan!
Idag lyser solen upp mot vårt kalla sverige? Kan jag säga kalla? Jag tycker då att det är ganska kallt i skuggan och när det blåser! det är liksom bara i solen det värmer när det inte blåser!
Mamma och systrarna är inne i stan och bowlar.. Jag stannade hemma dels för att jag inte fick plats i bilen och sen för att jag inte hade lust att slänga ett jävla klot idag...
Är ju liksom ändå inge bra på't? Så varför ska jag dit då för blir ju bara irriterad på mig själv när dt inte går som jag vill!
Skitsamma...
har vart ute en stund med Tezza och Emma iaf och lekt lite (eller ja emma lekte, jag och tezza satt mest och sola!) Hehe..
Sara och Reza ska festa idag också... Har dock inga pengar att festa för så jag blir hemma på tvätt :s Kul det liksom när det är lov och man har pratat om den där festen i flera veckors tid....
SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA KUL!
Börjar fan gråta.... Missar alltid det roliga... och när jag vill festa så har dom inte pengar .... Fan hatar det här... ger nästan upp...
FAN VA NEGATIV JAG ÄR IDAG!
Men det blir ju så när allt skiter sig liksom! Om jag inte hade köpt syrrans två cider för en hunka så hade jag kunnat festa med dom nu! Menmen... Får tvätta istället och sen dra till Matte... Får se vad som händer där ikväll då! :)
Kanske händer nånting spännande och roligt !
Man får ju inte se allt på den mörka sidan precis! För då skiter sig allt och då har man inget liv kvar sen!
Jaja, vet inte riktigt vad jag har mer att skriva...
Jo! Min jacka från HM har kommit nu... Ska åka och hämta ut den senare när mamma har kommit hem igen! Är så grymt sugen på att testa den och om den sitter ''perfekt'' så behåller jag den garanterat!
Har suktat efter en ny jacka nu i flera veckor! Och blir så grymt avundsjuk när jag ser att andra tjejer har tagit fram sina vårjackor! (aa)
Så jag kommer antagligen lägga upp den lite senare när jag fått hem den! :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Blondinbellas bok! ''Egoboost''



Emma hittade en katt som hon kunde leka med och klappa när vi var ute!
Sååå himla söt :)

Kom ihåg att bli medlem på Bloggerfy.com för att kunna tjäna pengar på din egen blogg!
Länken hittar du HÄR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0