tillbaka till december or what? :o

det snöar här i söderhamns kommun idag.. Så jag börjar fundera om vi kommer få någon sommar över huvudtaget! För det verkar ju nästan som att vi har hoppat över både sommaren och hösten och är tillbaka i november/december igen!
Fattar liksom ingenting... jag menar trädena har ju börjat fått knoppar och blommorna har börjat komma upp så varför ska vi ha snö nu för? kan det inte bara slå till och bli varmt liksom?
Håller tummarna för det! Och tänker lite glatt för mig själv ''hoppas, hoppas, hoppas!''

Skulle ha åkt till skolan idag egentligen... Men som vanligt så kan jag inte sova på nätterna och gårdagen var inte sp lyckad så man hade typ extra mycket att tänka på... Surt... Måste fan börja sköta det där på riktigt nu... det är väl typ bara 1 månad ikvar nu och jag har för mycket ämnen att plugga upp...
men det där fixar jag! (försöker iaf intala mig själv de!)
Ska ha möte med syon nu nåt tag igen också... vi ska kolla igenom vad jag behöver konsentrera mig på mest och sen så ska jag göra ett omval. Ekonomi låter ju inte så lockande längre faktiskt... Menmen, det löser sig det gör det alltid!
Ni ska få lite bilder idag också... Har en hel del att ladda upp ni ska ju få se jackan också!
.....
Nu ska jag äta nånting för jag håller på att hungra ihjäl känns de som.. Och senare får vi helt enkelt se vad som händer :) ! Ha en trevlig dag nu iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0